«Рух опору капітуляції»: на Майдані у Києві скликають віче (ЗАЯВА)

У неділю

Українські політики і активісти заявили про створення «Руху опору капітуляції» і оголосили про проведення віче на Майдані Незалежності у Києві. Заява організаторів громадського руху оприлюднена у Facebook.

ЗАЯВА ПРО ЗАПОЧАТКУВАННЯ РУХУ ОПОРУ КАПІТУЛЯЦІЇ

 

«2 жовтня 2019 року, Президент України Володимир Зеленський оголосив, що представник нашої держави у Мінській контактній групі погодився з проведенням місцевих виборів на окупованих територіях Донецької і Луганської областей, а також дав згоду на впровадження «формули», яка, зокрема, передбачатиме особливий статус цих територій в складі України».

 

«Заява Президента України містила лише загальний опис так званого плану “припинення війни”. Найближчим часом цей план, після його обговорення на засіданні “нормандської четвірки”, почнуть нав’язувати Україні, зокрема вимагаючи від Верховної Ради ухвалення відповідних законів та інших антиконституційних рішень».

 

«…. Зараз нас має об’єднувати єдине завдання – застерегти Президента України від принизливої поразки.»

Серед підписантів заяви: політв’язень Кремля Володимир Балух, почесний президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» В’ячеслав Брюховецький, Дмитро Ярош, політик та колишній член Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний, екснардепи Андрій Тетерук і Сергій Висоцький, голова Проводу ГО «Вільні Люди» Андрій Левус, речник міжнародної волонтерської спільноти «ІнформНапалм» Михайло Макарук, дисидент, виконавчий віцепрезидент Конгресу національних громад України Йосип Зісельс, Сергій Фоменко, фронтмен гурту «Мандри», а також очільники громад українців у Португалії та Італії.

Нагадаємо, проти погодження України на «формулу Штайнмаєра» вчора відбулися мітинги на майдані Незалежності та біля ОДА у Рівному. Сьогодні ж заплановане позачергове засідання обласної ради.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень