На майдані Незалежності у Рівному - пікет проти «формули Штайнмаєра» (ФОТО)

Його учасники тримають у руках плакати

Відомий у Рівному лікар та учасник АТО Юрій Поліщук опублікував у своєму Facebook фото, зроблене на майдані Незалежності.

Він у компанії однодумців - з плакатами «Ви нас не зробите малоросами», «Українці не капітулюють» та інші. У такий спосіб вони виголошують свій протест проти підписання Україною так званої «формули Штайнмаєра».


Юрія Поліщука підтримали голова молодіжної ради при Рівненській ОДА Максим Волович, координатор партії «Голос» у Рівненській області Роман Денисюк, лікар Микола Кліщ та інші.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна повідомила про узгодження тексту «формули Штайнмайера» у відповідь на лист спецпредставника ОБСЄ в Тристоронній контактній групі Мартіна Сайдіка.

«Формула Штайнмайера» повинна бути імплементована в новий закон про особливий статус, якого ще немає, - сказав Президент напередодні під час брифінгу в Києві.

 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень