Рівнерада досі не затвердила 210 млн грн капвидатків на поточний рік

Але «все буде добре»

Рівненська міська рада досі не затвердила капітальні видатки міського бюджету на поточний рік. А отже управління не можуть завчасно планувати тендери чи будь які інші роботи, бо поки невідомо у якому обсязі вони матимуть фінансування і на які об’єкти. Зазвичай рішення про капвидатки депутати ухвалюють, щонайпізніше, у березні, торік - у лютому. Затримка, що виникла цього року, не вплине на життєдіяльність міста, говорить начальник управління бюджету і фінансів Віктор Шульга:

- Я думаю, що на життєдіяльності міста воно негативно не відобразиться. Видатки затвердять і ухвалять у квітні, і я не бачу в цьому особливої проблеми. Я особливих затримок не бачу. Я думаю, що всі все встигнуть, все буде добре.  

Водночас, окремі депутати вважають що ситуацію спричинили вибори. Зауважимо, у березні Рівнерада із капітальних видатків затвердила лише 50 млн на реконструкцію «Авангарду» і 10 млн на колишній садочок, відомий як «Вишенька» (ДНЗ №17, Соборна, 420а) на Ювілейному. Вцілому орієнтовний обсяг капітальних витрат на поточний рік – 210 млн гривень, каже Віктор Шульга. Це на 30 мільйонів більше, ніж торік.

Однак все залежить від остаточного рішення депутатів під час сесії. До речі, поки у порядку денному засідання, що заплановане наступного четверга, питання про бюджет немає.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень