«Рівнеобленерго» виплатить рівнянам 10 тисяч гривень

Компанія розшукує крадіїв трансформаторної оливи

«Рівнеобленерго» розшукує крадіїв трансформаторної оливи. Невідомі викрадають мастило, яке захищає трансформатор від перегрівання, тобто охолоджує його. Через це люди залишаються без світла на кілька діб. Для багатьох споживачів відсутність електропостачання – це ще й відсутність тепла в домівках. За співпрацю у розшуку крадіїв обіцяють винагороду, говорить помічник голови правління ПАТ «Рівнеобленерго» Андрій Пермяков:

 

- З початку цього року вже  скоєно 12 крадіжок, викрадено більше 1 тони трансформаторної оливи. І 10 населених пунктів на Рівненщини були знеструмлені через такі крадіжки.  І хочу нагадати, що за реальну допомогу у виявленні осіб, що викрадають електрообладнання, за умови надання конкретної та достовірної інформації,  що  допоможе  затримати  зловмисників, тому, хто надасть таку інформацію, компанія ПАТ «Рівнеобленерго»  виплатить винагороду в розмірі 10 000 грн. Конфіденційність гарантовано.

 

ПАТ «Рівнеобленерго» вкотре закликає всіх мешканців області повідомляти відділи електромереж або поліцію про виявлення випадків демонтажу обладнання трансформаторних підстанцій чи ліній електропередач, факти відкритих дверей підстанцій та проведення будь-яких робіт людьми, які не є працівниками енергокомпанії, тобто, без відповідного спецодягу.

Втім, поки енергетики дивуються пасивності місцевих жителів, які ніяк не допомагають. І нагадують, якщо ви маєте якусь інформацію, повідомляти про це за номером 22 42 45.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень