Народна артистка Наталія-Марія Фарина судиться з банком через вкрадені гроші

Рівнянка намагається повернути собі 15 тисяч гривень

Ці кошти шахраї вкрали з її кредитної картки, коли співачка перебувала за кордоном. Тож, вона позивається до банку з вимогою повернути гроші:

- Мені прийшла СМС із банку, що за обслуговування мого кредитного рахунку знято 634 гривень. Це в той момент, коли я навіть нею не користувалася. Тоді я з'ясувала, що хтось зняв з рахунку 15 тисяч гривень, які пішли на рахунок одного із закордонних інтернет-магазинів. Тому зараз просимо в судовому порядку припинити нарахування відсотків за користування вкраденими кредитними коштами. Також свою моральну шкоду оцінюю в п'ять тисяч гривень.

У банку скаргу жінки відхилили, адже впевнені, що вона сама повідомила шахраям персональні дані:

- У результаті розслідування з'ясували, що клієнт скористалася мобільною версією платіжної системи, ввела паролі та потрапила на сторінку шахраїв, які списали кошти. Вона самостійно вказала паролі, тому банк не може нести за такі дії відповідальність.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень