Поблизу Рівного досвідчені крадії намагалися «обчистити» завод

Зловмисники виявилися братами

У Рівненському районі 39-річний здолбунівчанин та його 34-річний двоюрідний брат проникли на територію тракторного заводу, що у селі Городок Рівненського району. Це вже другий їх "візит" на територію заводу, адже чоловіки знали, що тут є чимало металу, який потім можна буде продати. Їх помітили охоронці підприємства і викликали поліцію.

В Рівненському відділенні поліції жителі Здолбунова зізнались, що це не перший їх досвід. Один з них вже двічі був причетний до крадіжки, інший – скоїв їх з десяток. З них чотири у Рівненському районі та шість – у Здолбунівському. Між тим, у ході розслідування правоохоронці з’ясували, що 34-річний здолбунівчанин вже був засуджений за незаконне зберігання наркотичних засобів. За це він отримав 850 гривень штрафу.

За всіма фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження. Готуються матеріали щодо повідомлення зловмисникам про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За скоєне кожному з них загрожує позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень