Як майбутні поліціянти складають тести у Рівному

Понад 500 осіб вже пройшли комп’ютерне тестування

Етап, на якому охочі служити у новій патрульній поліції заповнювали анкети, завершився. Із 2 листопада кандидати проходять відбір у формі незалежного комп’ютерного тестування на загальний рівень розвитку. Нині пройшли його понад півтисячі охочих.

Комп‘ютерні тести мають визначити загальний рівень знань та здібностей кандидатів у поліцію Рівного, яким пропонується упродовж 90 хвилин дати відповідь на 60 різнопланових запитань.

Кандидатів перевіряють на вміння логічно мислити, робити правильні висновки та швидко приймати рішення. Після завершення тестування кожен має можливість відразу побачити отриманий бал на моніторі, що унеможливлює будь-який вплив на результати.

За результатами тестування, які узагальнюватимуться у МВС України, здійснюватиметься подальший відбір кандидатів, яких направлятимуть для проходження медкомісії.

У разі придатності до служби у лавах патрульної поліції, у них перевірятимуть рівень фізичної підготовки. Тих, хто успішно пройдуть цей етап, допустять до психодіагностичного тесту.

Останній етап відбору - співбесіда.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень