На Рівненщині намагалися обікрасти храм УПЦ

Чоловіка затримали, він має не одну судимим за скоєння аналогічних злочинів

У селищі Рокитне зловмисник намагався проникнути до приміщення Свято-Успенської Парафії Української Православної Церкви. Затримали чоловіка громадськість спільно з поліцейськими.

Зокрема, близько четвертої години ночі громадські активісти помітили невідомого чоловіка, який намагався проникнути до храму, пошкодивши замок. Зловмисник, побачивши сторонніх, почав утікати. Однак чоловіка наздогнали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу, повідомляє поліція Рівненщини.

Уже у відділенні поліції правоохоронці з’ясували, що злодієм виявився 22-річний місцевий мешканець.

«Молодик вже неодноразово був раніше судимим за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень та скоєння крадіжок з проникненням у приміщення, під час вчинення яких завжди здійснював там підпал. Також протягом року тричі притягався до адміністративної відповідальності за скоєння дрібного викрадення чужого майна та за дрібне хуліганство», – зазначено в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження про спробу скоєння крадіжки з проникненням у приміщення.

Чоловіку вже повідомили про підозру та тримають під вартою. Поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень