У Рівному чоловік обікрав ювелірну крамницю

Зловмисник забрав два золотих вироби вагою 45 грамів

Напередодні у Рівному 33-річний житель Млинова скоїв розбійний напад на продавця ювелірного. Чоловік, застосувавши газовий балончик, забрав два золотих вироби вагою 45 грамів.

Про це повідомляють правоохоронці області.

«Чоловік завітав до крамнички зранку та попросив продавця допомогти підібрати золотий ланцюжок. 29-річна дівчина дістала планшетку із виробами та рахувала знижку на один із них. У той момент «покупець» пирснув в обличчя газовим балончиком та, вирвавши з рук ланцюжок і поцупивши з прилавку ще один, почав втікати. 

 

Продавчиня забила на сполох. Затримати зловмисника працівнику охоронної фірми «ВІДОК» допомогли продавці із сусідніх кіосків. Працівники поліції, яких викликали на місце події, доставили його до Рівненського відділу», - сказала прес-офіцер поліції Рівненщини Ольга Олійник

Відомо, що мешканець Млинова вже відбував покарання за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Також встановлено, що зловмисник на момент скоєння нападу перебував у стані наркотичного сп’яніння.

За крадіжку чоловіку загрожує позбавлення волі до 12 років із конфіскацією майна.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень