Рівнянка викрадала у дітей золоті прикраси

Злочинним ремеслом жінка займалася у районах Боярки-Ювілейного

У Рівному 26-річна жителька обласного центру  знімала золоті вироби із маленьких містян. Займалася вони цим на дитмайданчиках впродовж останніх трьох місяців, а от затримати її вдалося лише днями завдяки мешканцям будинку, де живе одна із малолітніх потерпілих.

Злочинним ремеслом жінка займалася у районах Боярки-Ювілейного, в одному з яких і проживала. Для скоєння своїх протиправних дій брала із собою трирічну доньку, аби не викликати підозр та втертися в довіру до дітлахів. Обирала серед останніх дівчаток, які бавилися на ігрових майданчиках без нагляду дорослих.

Деталі розповідає прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Марія Юстицька:

– Жінка знайомилася із ними та пригощала солодощами. А вже потім пройдисвітка пропонувала поправити зачіску чи зробити нову, а сама тим часом спритно знімала золоті прикраси. Допоки діти оговтувалися, та швидко покидала місце злочину.

 

Останньою жертвою стала 11-річна рівнянка, яка позбулася в аналогічний шахрайський спосіб золотої сережки. Коли зрозуміла, що сталося, побігла до найближчого магазину. На щастя, там був сусід, який миттєво зреагував, кинувся наздоганяти кривдницю та затримав її. 

Патрульний наряд поліції, який в той час відпрацьовував територію, одразу прибув за викликом.

Зловмисниця в усьому зізналася і пояснила, що скоювала злочини через скрутне матеріальне становище. Жінка проживає зі співмешканцем та його батьками, ніхто з яких не працює.

Правоохоронці встановили, що рівнянка ошукала 12 дітей. Усі золоті вироби вона здавала у ломбарди. Наразі правоохоронці перевіряють її причетність до скоєння інших аналогічних правопорушень.

За скоєне жінці загрожує покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень