Рівненські військові аналізують помилки АТО

Контрактники вчать строковиків боротися з диверсійно-розвідувальними групами

На Рівненському загальновійськовому полігоні відбувся комплекс практичних занять із тактичної, технічної, медичної підготовок та водіння, в яких взяли участь військовослужбовці служби за контрактом, призвані до лав Збройних Сил України за мобілізацією та на строкову службу.

Під час водіння екіпажі бойових машин тренувалися у керуванні БТРами, а десант броньованих машин спостерігав за маршрутом висування, відпрацьовував алгоритм дій, злагодженість під час протидії засідкам диверсійно-розвідувальних груп противника. Серед строковиків є військові родом з Донецька і Луганська, які призвалися до Збройних сил і готові їхати в АТО на захист нашої держави. Тим часом, на Рівненському полігоні проходить комплекс практичних занять, розповідає Віктор Шубец:

 

Відбувся цілий комплекс практичних занять з тактичної, технічної, медичної підготовок, водіння бронетехніки. Також відпрацьовують завдання командири відділень для того, щоб навчитися швидко приймати рішення в екстремальних ситуаціях, в умовах обстрілів та необхідного надання першої медичної допомоги підлеглим, які умовно поранені та потребують негайної евакуації. Особлива увага зверталася на те, щоб кожен військовослужбовець міг надати медичну допомогу як собі, так і своєму бойовому товаришу.

Віктор Шубец зауважив, що на навчання не шкодують ні боєприпасів ні палива  - все для того, аби хлопці мали можливість якісно пройти підготовку і бути завжди готовими виконувати свої обов’язки.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень