В Чорному морі стартують військові навчання «Сі Бриз»

В них братимуть участь військові з України, США, Німеччини, Великої Британії та інших країн

Військово-морські навчання Sea Breeze триватимуть із 31 серпня до 12 вересня в Одеській та Миколаївській областях, а також у північно-західній частині Чорного моря, повідомляє ВВС Україна.

Мета навчань – відпрацювання багатонаціональної безпекової операції в кризовому регіоні.

В навчаннях Sea Breeze-2015 візьмуть участь до 2,5 тис. військовослужбовців, із них від України – до 1 тис. осіб, до дев'яти кораблів, восьми вертольотів і літаків, до 50 одиниць колісної техніки; від США – до 1 тис. військовослужбовців, до п'яти кораблів, двох підводних човнів, до 40 одиниць колісної техніки.

Метою навчань є покращення співпраці і координації між країнами чорноморського регіону, відпрацювання маневрів в морі і на суходолі.

За домовленістю, Україна надає військову і цивільну інфраструктуру чорноморського узбережжя, а США підтримують навчання фінансово, надають поміч у техніці та обладнанні, розбудовують військову інфраструктуру на чорноморському узбережжі України.

Ці навчання проводяться щорічно із 1997 року.

США та інші країни НАТО після анексії Криму та конфлікту на сході України приділяють посилену увагу східноєвропейському регіону.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень