Рівненські ДАІвці оштрафували поляка

Щоправда невідомо, чи іноземець його сплатить

6 жовтня близько 17-ї години  під час нагляду за безпекою дорожнього руху у місті Здолбунів інспектори ДАІ зупинили автомобіль марки "Рено Сценік". За кермом іномарки перебував 44-річний місцевий житель. На  вимогу працівників ДАІ пред’явити реєстраційні документи на транспортний засіб водій не зміг, оскільки вони були відсутні.

Зі слів водія, легковик належить родичу керманича, громадянину Республіки Польща. Проте, згідно із чинним законодавством, громадянин іншої держави не може передавати право керування своїм автомобілем іншій особі.

«Рено» та водія правоохоронці доправили у Здолбунівський райвідділок міліції, де у останнього було відібрано пояснення. Матеріали цієї події скеровані на перевірку до Рівненської митниці ПФС.

Таке порушення власнику транспортного засобу може обійтися у вісім тисяч 500 гривень штрафу.

Відомості цієї події внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Здолбунівського  РВ УМВС.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень