На Рівненщині у ДТП загинуло троє осіб

Ще троє людей травмувалися

Упродовж останньої доби в області сталося 5 ДТП, в результаті яких три людини загинули та ще троє травмувалися.

Так, на вулиці Київській у Рівному в районі зоопарку водій автомобіля «Фольксваген Кадді» наїхав на чоловіка віком приблизно 50 років, який від отриманих травм помер у лікарні. Особу пішохода нині встановлюють правоохоронці.

У Варковичах Дубенського району на трасі Київ-Чоп під колесами автомобіля "Мазда 6" загинув 40-річний пішохід. Прикметно, що ділянка дороги, де трапилася автопригода, освітлюється у темну пору доби.  

А на Костопільщині поблизу села Пісків мікроавтобус "Опель Віверо" з’їхав у кювет, внаслідок чого водій загинув, а пасажир перебуває у реанімації Костопільської райлікарні. 

Постраждалі ще у двох ДТП –  водії мотоциклів. У обох – переломи кінцівок, один із них перебуває у Зарічненській, інший у Рівненській лікарні.

Усього у Державтоінспекції зафіксували 44 факти порушення правил дорожнього руху та виявили шість водіїв, які перебували за кермом напідпитку. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень