Рівненська облрада виставить на продаж паливні склади і старі «ЗІЛи»

Адже вони уже не використовуються

На сайті облради оприлюднені проекти рішення про відчуження з аукціону цього майна. Як розповів юрист управління майновим комплексом Рівненської облради Олександр Пахомов, продати хочуть чотири склади підприємства «Рівнепаливо»:

Це майно обласної ради, яке раніше перебувало на балансі комунального підприємства «Рівнепаливо». Просто воно зараз ліквідується і нам передали на баланс.

 

І у зв’язку з тим, що у нас поки що немає орендарів на ці об'єкти, ми, погодивши з профільною комісією обласної ради, подали цей проект.

Розташовані паливні склади у містах Дубровиця, Дубно, смт Млинів та селі Великі Межирічі Корецького району. За словами Олександра Пахомова, колись у них зберігали торф і вугілля, які постачали у райони області. Приміщення збираються виставити на продаж з автоваговими, огорожами, гаражами, туалетами і земельними ділянками.

Окрім складів, продати збираються також

три автомобілі «ЗІЛ» та причіп підприємства «Рівнепаливо», яким від 36 до 40 років.

Рішення щодо продажу має прийняти обласна рада. 

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Аукціон
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень