«Дитяче» приміщення в центрі Рівного хочуть продати

Рівняни гадають: що ж буде на місці колишнього приміщення станції юних туристів за адресою Петлюри 26

Дехто стверджує – офісне приміщення, хтось пророкує появу чергового ресторану в центрі Рівного. Так би мовити у «прохідному» місті.

Проект рішення «Про відчуження будівлі, що є спільною власністю територіальних громад області,  знаходиться за адресою: м.Рівне, вул.С.Петлюри, 26, та перебуває на балансі комунального підприємства «Управління майновим комплексом» Рівненської обласної ради» зареєстрований, його можна знайти на сайті Рівненської обласної ради.

Вочевидь у вівторок питання розглядатиме постійна комісія з економічних питань та комунальної власності, засідання якої призначене на 23 травня на 14.00. А вже 2 червня – під час чергової сесії - весь депутатський корпус обласної ради.

Як ідеться у проекті рішення, відчуження будівлі здійснюватиметься шляхом проведення аукціону через Рівненську товарну біржу. Остання має також стати замовником незалежної (експертної) оцінки.

Оскільки йдеться про приміщення у центрі Рівного, майбутній продаж вже почав обростати чутками, зокрема, про продаж «за копійки», через нібито аварійність.

Адже, ще в 2014-му приміщення виїзною комісією облради було визнане непридатним для використання і таким, що несе загрозу для його відвідувачів. Тож тоді і було вирішено юних туристів переселити до юних натуралістів на вул. Чорновола 79-б. Тоді ж вперше і заговорили про продаж будівлі з аукціону.

Нагадаємо, ще минулої осені  батьки вихованців спорт школи № 1, що межує з колишньою туристичною станцією, скаржилися на тисняву у приміщенні ДЮСШ.

Тоді ж депутати Рівненської міської ради підтримали ініціативу заступника міського голови Рівного та депутата Галини Кульчинської.

Обранці тоді проголосували за звернення до обласної ради, щоб та передала приміщення на Петлюри 26 з обласної власності у власність міста – аби розширити спорт школу і таким чином використовувати колишню станцію юних туристів як і раніше – дітьми.

Та чи саме так вирішать обласні депутати, чи все ж чутки про «копійчаний» продаж виправдаються – дізнаємося після чергового засідання обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень