Рівненська компанія зробила справжній фурор на міжнародній будівельній виставці

Її експозиція стала тут однією з найбільш відвідуваних

Міжнародна будівельна виставка «Inter Build Expo 2019» відбулася 19-22 березня у Києві. Понад 200 найуспішніших компаній продемонстрували на ній свою продукцію. Однією з них стала компанія «Сталь-М» з міста Рівне, яка представила надзвичайно актуальну пропозицію як для українського, так і для європейського ринків.

Адже майже 20 років спеціалізується на виготовленні сертифікованих дверей.

Завод з виготовлення дверей компанії "Сталь-М"

Компанію презентував молодий директор Андрій Муляренко - старший син засновника компанії, який впроваджує нові методи управління, та під керівництвом якого стартувала нова серія дверної продукції. Він представив продукцію протипожежного призначення та вхідні двері безпеки.

У цій продукції втілені нові ідеї та технології виробництва, а також креативні дизайнерські рішення.

 

Компанія «Сталь-М» підтвердила якість та безпеку своїх дверей, сертифікувавши їх за європейськими стандартами  - 3 та 4 класів зламостійкості. Також компанія «Сталь-М» отримала сертифікат на 2-й клас кулестійкості ДСТУ, який витримує постріли вогнепальної зброї, зокрема, пістолета ТТ. Двері від «Сталь-М» - це європейський еталон безпеки та надійності.

Але сертифікати зламостійкості стали не єдиною перевагою. Окрім сталевої безпеки, «Сталь-М» представили нові дизайнерські рішення в оздобленні дверей, виділивши чотири основні серії: Frame, Lines, Free lines, Classic.

Особливе значення було надане оздобленню, стійкому до зовнішніх впливів.

Компанія «Сталь-М» оздоблює свої двері масивами різних порід  дерев, а саме: дуб, ясен, червоне дерево.

 

Ще одним висококласним матеріалом є HPL-панелі, які є надзвичайно стійкими до зовнішніх впливів та використовуються для оздоблення фасадів будинків. 

 

І третім варіантом оздоблення, стійким до зовнішніх впливів, є метал у ПВХ-плівці, який дає можливість поєднання різних дизайнів.

Загалом всі представлені новинки від «Сталь-М» зробили справжній фурор на Inter Build Expo 2019, а виставкова експозиція компанії стала однією з найбільш відвідуваних на виставці. Двері були високо оцінені забудовниками, представниками будівельних компаній, дизайнерами та гостями виставки.

Зокрема, двері «Сталь-М» оцінив особисто заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе. Продукція викликала великий інтерес не лише українських споживачів, а й відвідувачі з Литви, Грузії, Чехії, Польщі, Данії та багатьох інших країн, тому що двері компанії «Сталь-М» це дійсно європейський еталон безпеки та надійності.

З новинками компанії «Сталь-М» першими можуть ознайомитись жителі Рівненської та Волинської областей, відвідавши фірмові магазини «Сталь-М»

в м. Рівне за адресою: вул. Київська, 67 (ТЦ Арена), вул. С.Крушельницької, 77 та в м. Луцьк вул. Рівненська, 25.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень