Реєстрація рівненською фірмою торгової марки «Тунель кохання»: чому це стало можливим і що означає

ТОВ «Компанія наше Рівне», яка належить екс-кандидату в мери Рівного Дмитру Якимцю, отримала свідоцтво про право власності на торгову марку «Тунель кохання»

Допомагав з реєстрацією права власності патентний повірений України Юрій Трачук. Він розповів, що ніхто інший без дозволу правовласника не має права використовувати для певного переліку товарів та послуг словесну назву «Тунель кохання»:

Охороняється не лише «Тунель кохання», а й  різні варіації цих двох слів, які будуть мати якесь спільне семантичне значення відносно тих товарів і послуг, для яких надана правова охорона.

 

У цьому випадку - досить широкий спектр: від круп - до послуг рекламування і діяльності юридичних і охоронних фірм, і закінчуючи безалкогольними напоями та пивом.

За словами Юрія Трачука, право на використання назви «Тунель кохання» починає діяти з моменту подання заявки на реєстрацію права власності. А фірма Дмитра Якимця подала її  півтора року тому. А це означає, що

якщо хтось уже використовував назву «Тунель кохання», то вона має право вимагати сплатити упущену вигоду.

А діятиме право власності у Дмитра Якимця 10 років.

На запитання, чи правильно присвоювати назви туристичних об’єктів, які повинні бути надбанням громадськості, Юрій Трачук пояснює, що

у цьому випадку є недопрацювання місцевих рад, які раніше за фірму Дмитра Якимця не внесли назву «Тунель кохання» до переліку місцевої символіки.

 

Тоді б саме вони давали платно чи безплатно дозволи на використання цієї назви.

Нагадаємо, що ми також писали Як Якимець в м. Рівне заволодів «Тунелем кохання» (ТМ)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень