Рівненська атлетка Наталя Прищепа – краща спортсменка липня за версією НОК

Національний олімпійський комітет України визнав легкоатлетку Наталію Прищепу найкращою спортсменкою липня. А її особистий наставник Андрій Попеляєв - найкращий тренер місяця, - повідомляє сайт Федерації легкої атлетики Укоаїни.

- Високого визнання НОК наша представниця «Королеви Спорту» удостоєна завдяки чудовому виступу на чемпіонаті Європи в Амстердамі (Нідерланди). 21-річня українка на дистанції 800 метрів здобула блискучу перемогу, здобувши для збірної України золоту нагороду.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи іменне «золото» рівнянки стало єдиною медаллю у заліку української збірної з 85 атлетів. Відзначимо, що Наталія Прищепа вперше отримує звання найкращої спортсменки місяця в Україні.

В Бразилії Наталя стартуватиме 17 серпня. А поки спортсменка власноруч перешиває олімпійську форму, адже отримала її на шість розмірів більшу.

Тим часом, в Ріо вже підняли український прапор. Вже також відомо, хто нестиме державний прапор на церемонії відкриття Олімпійських ігор-2016.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень