Боїнги у Рівне полетять «ключами»

Після реконструкції злітної смуги

«За відродження Рівненського аеропорту» - у таку громадську ініціативу об’єдналася низка підприємців Рівненщини. Про це повідомляє сайт Рівненської ОДА, стверджуючи, що

Після запуску чартерних рейсів на Анталію з рівненського летовища об’єктом зацікавилися низка перевізників, туроператорів і бізнесменів.

Як раніше повідомляло Радіо Трек, представники польських авіаліній запропонували регулярний рейс до Любліна. Також відбулися перемовини з литовською та турецькою авіакомпаніями.

Завдяки ж підприємцям з нашої області для аеровокзалу закуплено три кондиціонери, які встановлені у зоні очікування. Їхня загальна вартість становить понад 50 тисяч гривень. В ОДА кажуть, що це лише початок.

Водночас, злітна смуга аеропорту має завузьку доріжку для наземних маневрів літака.

 

Тому летовище не може приймати Боїнги.

Тому голова ОДА Олексій Муляренко планує звернутися до депутатів обласної ради з ініціативою щодо виділення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію рулійної доріжки. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень