Рівне проситиме поради щодо тарифів у Хмельницького

В Рівненській міській раді відбулося перше засідання комісії з питань тарифів

Зокрема, головним рішенням став майбутній запит про те, якою є ціна та всі складові нині діючих тарифів у Рівному і як вони змінювалися протягом останніх 5 років.

Також за пропозицією депутата Романа Стасюка було ухвалене рішення на наступне засідання запросити представників підприємств, що мають вплив на встановлення та зміни тарифів, зокрема, «Рівнетеплоенерго» та «Рівнеоблводоканалу». Це зроблять для того, аби підприємства мали шанс пояснити свою позицію щодо наявних тарифів.

Ще одну пропозицію висунув Олександр Довжаниця. Він запропонував звернутися за допомогою до сусіднього Хмельницького, адже там тарифи нижчі, ніж в Рівному. Далі про ситуацію Олександр Довжаниця:

Там тариф на 20% дешевший, ніж у нас. І воно (підприємство – прим. ред.) є комунальним, не переданим в приватну власність. Там набагато дешевше, і я знаю, що наші фахівці їздили переймати досвід туди. Попросити, щоб міська рада дала нам (інформацію – прим. ред), бо вона є публічною. Калькуляцію, розшифровки кожної складової тарифу.  Щоб ми могли порівняти, чому в нас витрата на ту якусь складову йде більшою, і чому в нас на гігакалорію 200 гривень більше, ніж в того ж Хмельницького.

Таке сукупне рішення в результаті було підтримане. Наступне засідання «тарифоної» комісії призначили на понеділок, 8 серпня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень