Рівненська вершниця Олександра та її Дакар – підкорили глядачів Європи (ФОТО)

Спортсменка представляла Україну на чемпіонаті Європи в Іспанії

В Іспанії завершився Чемпіонат Європи серед дітей, юнаків та юніорів 2021. Зустріч відбулась у кінно-спортивному комплексі Оліва Нова, туди ж прибула збірна команда з України, представлена в усіх вікових категоріях.

Про це повідомляє Рівненська обласна федерація кінного спорту і зазначає:

 - Ми хочемо привітати та подякувати нашим вершникам, які захищають честь країни на висококонкурентних, міжнародних змаганнях з виїздки. В тому числі, від Федерації кінного спорту Рівненщини Олександра Потієнко в парі з Дакаром виступали в категорії «юніори».

 

 

Вони отримали від суддів 65,706% та посіли 41 місце. В «особистому призі» серед юніорів наша пара покращила свій результат - 66,353% та посіла 36 місце.

 

І хоч не вдалось цього разу поборотись за нагороди у фіналі, але загалом для української команди це новий досвід і крок вперед.

До слова, нещодавно на Рівненщині вперше провели обласні змагання з кінного спорту. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень