Рівненські вершниці здобули медалі на найбільшому турнірі країни з конкуру (ФОТО)

Результат мотивує працювати

Представники Федерації кінного спорту Рівненської області беруть активну участь у спортивному житті країни. З початку літа вершниці завоювали майже півтора десятка призових місць. Нещодавні – на найбільшому турнірі країни з конкуру (змагання з подолання перешкод верхи на коні). Про це інформує пресслужба обласної Федерації кінного спорту.

Минулими вихідними на Київщині на базі КСК «Equides Club» відбувся найбільший турнір країни з конкуру – ІІІ етап відкритих регіональних змагань «Equides CUP».  Федерацію кінного спорту Рівненщини на цих змаганнях представили вихованки КСК «Патріот», що у Козлині.

Виступали спортивні пари: Олександра Онищук – Граф Ефе, Анастасія Благодир – Тора, Олександра Левшук – Адлер, Дарія Вакулінська – Атлантік. Тренер – Денис Косик.

Золото на маршруті з перешкодами висотою 80 см здобула 13-річна Дарія Вакулінська, яка лише починає свій шлях у великому спорті.

 - Підготовка до змагань була насиченою. Іноді було тяжко, але головне - розуміти, для чого ти це робиш. Аналізуючи, можу сказати, що в перший день я трішки розслабилась тому не змогла посісти призові місця. Але мені це дало більше стимулу виступати добре наступні 2 дні.

 

Мій напарник бойовий і спокійний. На тренуваннях часто любить погратися і показує свою впертість. Але коли Атлантік на стартах, це взагалі інший кінь: він стає зібраним і готовий до боротьби.

 

Взагалі хочу сказати величезне дякую нашим тренерам, що нас готують до таких серйозних змагань і дякую батькам, що вкладають у нас як фінансово, так і фізично, – прокоментувала свій виступ Дарія.

В останній день скачок бронзовою нагородою потішила Олександра Онищук. Разом із напарником Графом Ефе вони показали чудовий результат на маршруті 120 см та стали бронзовими призерами Кубку журналу «EQUESTRIAN» Equestrian.

 - Підготовка до цих змагань була дуже активна, тому що ми недавно повернулися з попереднього турніру, де я виступала з іншим своїм конем, а Граф Ефе відпочивав.

 

Тому по поверненню ми відновили інтенсивні тренування з ним і ввійти в цей ритм було трохи складно. Емоції передати словами я не можу.

 

Це нерви перед стартом, але щойно виходжу на поле і чую дзвінок, зосереджуюсь і для мене існують на манежі лише я і кінь, і ще збоку Денис Миколайович (тренер – ред.). Результат мотивує працювати над собою і ще краще виступати.

 

Тому зараз я вже приступаю до підготовки на виступ на турнірі в Жашкові за 2 тижні, – поділилася бронзова призерка Олександра Онищук.

Нагадаємо, Рівненське відділення ввійшло до Всеукраїнської федерації кінного спорту.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень