Рівненщину забезпечили трикомпонентною вакциною проти кору

В область надійшло понад 5 тисяч доз

Станом на вівторок, 22 жовтня, Рівненська область отримала 5 300 доз вакцини КПК для профілактики кору, краснухи та епідемічного паротиту.

Це вакцина «PRIORIX» бельгійського виробництва (GlaxoSmithKline Biologicals S.A.), повідомляють у Рівненському центрі громадського здоров’я.

Нагадаємо, що від кору захищає комплексна трикомпонентна вакцина КПК, яка забезпечує імунітет одразу від трьох захворювань: кору, паротиту (свинки) та краснухи.

Згідно з календарем щеплень, для захисту від кору потрібно ввести дві дози вакцини: у віці 1 і 6 років. Вакцинуватися потрібно й дорослим, які не отримали відповідних щеплень у дитинстві і досі не перехворіли на кір.

Додамо, що трикомпонентну вакцину КПК використовують уже понад 50 років і в усьому світі її вважають безпечною та ефективною. Більше про це знайдете на сайті МОЗу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень