Рівненщина виходить на боротьбу із несанкціонованими сміттєзвалищами

В області стартувала щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля»

Акція триватиме від березня до червня. Головний етап у рамках проведення акції – День благоустрою - заплановано на 16 квітня. У цей день в усіх населених пунктах області відбудуться суботники з благоустрою територій.

Загалом під час проведення акції «За чисте довкілля» будуть прибрані несанкціоновані сміттєзвалища, прибудинкові території, парки, сквери, дитячі та спортивні майданчики.

Від сміття очистять береги водойм, лісосмуги, а в населених пунктах області висадять дерева і кущі, приведуть до належного санітарного стану квітники та газони. Окрім того, опорядкують монументи, пам’ятники, меморіальні споруди і об’єкти, що встановлені на вшанування подвигу героїв Небесної Сотні, загиблих в АТО, героїв Другої Світової війни.

До екологічної акції пропонують долучитися громадським та молодіжним організаціям, волонтерам, учнівській та студентській молоді.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень