Рівне надрукує книжки 16 місцевих авторів

Серед них дитяча література та історія рівненського тролейбуса

Книжки рівненських авторів надрукую за кошти міського бюджету. Так фінансування на видання своїх творів отримають 16 авторів з Рівного. Це дитяча, художня література, туристичний путівник, поетичні збірки та історичні видання.

 Крім того, надрукує міська рада й книжку, присвячену 50-річчю рівненького тролейбуса та «Піксельного Миколая» Олени Медведєвої.


 Суми на друк передбачені для авторів не однакові, від 4 до 30 тисяч гривень, сумарно йдеться про близько 200 тисяч гривень. 


70% тиражу отримають автори, а решту книг передадуть до міських бібліотек та книгозбірень, йдеться у розпорядженні секретаря Рівнеради. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень