140 мільйонів гривень на проїзд, або На що підуть гроші з бюджету Рівного

Їх передбачили для міського тролейбусного підприємства

140 мільйонів гривень цього року передбачать із бюджету Рівного тролейбусному підприємству за перевезення пасажирів. Відповідну закупівлю провели у січні за спрощеною процедурою, тобто без оголошення тендеру, адже конкурентів у «Рівнеелектроавторансу» немає.

Як ідеться в обґрунтуванні, розмір бюджетного призначення визначили згідно з програмою розвитку міського електротранспорту, розрахованою до 25 року. Депутати Рівнеради ухвалили її ще у 2020-му. За тодішніми розрахунками сума на цей рік мала бути на 20 мільйонів меншою. Але у грудні до рішення внесли зміни і збільшили витрати.

140 мільйонів призначені лише для оплати транспортних послуг і спожитої електроенергії.

А загалом серед заходів програми – купівля нових тролейбусів та технічних автомобілів, реконструкція і будівництво нових тролейбусних мереж, а також – оновлення обладнання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень