ТОП-5 книжкових крамниць онлайн

Огляд кращих та найбільш популярних книжкових магазинів в Україні

Читання ніколи не виходить із моди, а кількість книгарень в Україні сьогодні невпинно зростає. Водночас придбати книги досить просто, і для цього необов’язково йти до крамниці. Достатньо замовити твори в онлайн-магазині, а про найкращі з них розповідаємо у статті.

Які книжкові крамниці вважаються найкращими станом на серпень 2023 року

64e7d5a5c9ee7.webp

  1. Yakaboo. Найбільша інтернет-крамниця книг в Україні. Свій шлях компанія почала з продажу CD- та DVD-дисків. На ринку вже майже 10 років, за цей час створили не лише онлайн-майданчик для продажу, а й мобільний застосунок для читання. Крім того, має власне виробництво Yakaboo Publishing, де друкує нон-фікшн літературу (українську та світову) та робить переклади. Наразі на сайті можна знайти понад 300 тисяч книг різноманітних жанрів, які перекладені 71 мовою світу. Придбати публікації можна як у друкованому, так і в електронному форматі.
  2. Книгарня «Є». Найбільша мережа книжкових крамниць в Україні, але також має й онлайн-магазин. Понад три десятки книгарень працюють у 15 містах України. Орієнтується мережа на україномовний контент, однак в асортименті має книги польською, французькою, англійською та іншими мовами. Також покупці мають змогу придбати скретч-карти, чашки та навіть настільні ігри й набори для творчості.
  3. ReadEat. Відкрили двоповерхову книгарню у серпні 2023 року в Києві. Водночас з’явився й книжковий магазин онлайн. Головна місія проєкту — збільшувати кількість читачів в Україні та покращувати їхній читацький досвід. Тут споживач не лише може скористатися онлайн-сервісом із підбору літератури, а й вибрати спеціальні добірки для задоволення різних потреб. Магазин пропонує зокрема добірки англомовних книг, бестселерів і лауреатів книжкових премій.
  4. Видавництво «Ранок». Видавець є найбільш інноваційним в Україні, адже застосовує електронний документообіг, а твори друкують на екопапері, який можна переробляти. Компанія орієнтується на видавництво навчальної, методичної та дитячої літератури. Проте це не заважає йому представляти на сайті понад 18 тисяч позицій книг. Тут можна придбати електронні публікації, а щороку світ бачить близько 600 нових найменувань книг, тираж яких може сягати 1,5 мільйона.

«Наш формат». В арсеналі цього видавництва понад 30 тисяч книжкових позицій. Спочатку книгарня була нішевою крамницею та нині є одним із найбільш популярних магазинів онлайн. До війни «Наш формат» орієнтувався на випуск нон-фікшн, світоглядної та патріотичної літератури, проте після повномасштабного вторгнення почав випускати спеціалізовані книги з медичної та тактичної підготовки. Особливістю проєкту є те, що тут продають виключно україномовні книги.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень