«Рішення є непростим, але необхідним!» - заява Міносвіти щодо ДПА та ЗНО у 2022

Необхідно знижувати рівень стресів для дітей

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив:

Об’єднавши зусилля з Комітетом з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України, освітянською та батьківською спільнотами виходимо з пропозицією про одноразову зміну алгоритмів щодо державної підсумкової атестації для учнів 11 класу та вступу до закладів вищої освіти України у 2022 році.

Враховуючи правовий режим воєнного стану, який спричинений військовою агресією Російської Федерації, агресивність російських військових і терористичних угруповань до національної системи освіти та науки, ПРОПОНУЄМО СКАСУВАТИ складання державної підсумкової атестації (ДПА), зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО),  єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) як конкурсний критерій доступу до освітніх послуг в 2022 році ВИКЛЮЧНО!

Як зазначано на сайті МОН, таке рішення є непростим,  але необхідним! Адже наше головне завдання знизити рівень будь-яких стресів для дітей. Вони проживають непростий період сьогодні, і ми маємо докласти всіх зусиль, щоб цей період хоча б якось пом’якшити.

Як раніше розповіла заступниця директора Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко, щодо альтернативи ЗНО цьогоріч , можуть стати вступні іспити

Певне потрібно пригадати класичні вступні іспитування.

Втім, за її словами, і тут не все так просто, адже вступні іспити проводяться у закладах вищої освіти, значна кількість яких також серйозно постраждали.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень