П’яний священник: на Волині спіймали водія, в якого було алкоголю у крові у 9 разів вище норми

Випита чарка не завадила йому сісти за кермо

На Волині оштрафували у священника. Чоловік був на застіллі у ресторані і потім п'яним сів за кермо. Тож у священнослужителя на рік відібрали водійське посвідчення, а також йому доведеться заплатити 17 тисяч гривень штрафу. Про це повідомляє Іваничівський райсуд.

Торік 30 вересня водій Volkswagen Sharan керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння в селі Павлівка.

 

Алкотестер показав 1,80 проміле, що в дев’ять разів перевищує допустиму норму.

Священник не погоджувався з обвинуваченням та пояснив, що того дня був на службі в церкві, після якої пішов на святковий обід. Каже, дійсно «був напідпитку». Але йому стало зле, він вийшов з ресторану та сидів на бордюрі біля свого автомобіля. Після чого до нього під'їхали працівники поліції, які звинуватили його в тому, що він керував авто. З оглядом на стан алкогольного сп'яніння він не згідний, свідків, які зазначені в протоколі, не бачив.

Адвокатка священника клопотала про закриття справи, мовляв, немає підтвердження того, що її підзахисний керував транспортним засобом.

Однак відеозаписи з місця події підтверджували позицію правоохоронців. Тож суд не став на сторону водія та визнав його винним.

Джерело: Волинські новини

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень