Змусив страхову заплатити: мешканець Рівненщини добився виплати 56 тисяч через суд 

Водії розійшлись полюбовно, та страхова не хотіла компенсувати збитки

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Аж через три роки після ДТП власник розбитого автомобіля отримав гроші від страхової. Це 56 тисяч гривень, які страхова компанія всіма силами намагалась не заплатити. Тому чоловікові довелося йти в суд.

Аварія трапилась у вересні 2018 року, недалеко від Клеваня Рівненської області з машинами Daewoo Matiz та Volkswagen Golf.

У ДТП ніхто не постраждав, тож водії розійшлись полюбовно – склали європротокол. Обидвоє погодилися, що винуватцем був водій Volkswagen Golf, чия цивільно-правова відповідальність була застрахована компанією «Еталон».

Мешканець Рівненщини Олександр, власник розбитого Daewoo Matiz, звернувся до страхової, яка, однак, відмовилась відшкодовувати йому завдані збитки. Чоловікові залишалось тільки судитись, що він і зробив.

Страхова компанія відмовилась оплачувати збитки, бо, на її думку, це не було страховим випадком. Справа в тому, що на момент аварії водій Volkswagen Golf не був законним власником, а автівка знаходилась іноземній реєстрації.

За висновком незалежної експертизи, сума збитків, яку страхова компанія повинна була відшкодувати, становила 56 255 гривень. Суд став на сторону чоловіка, збитки стягнуть зі страхової. Крім того, компанія повинна заплатити майже 6 000 гривень – це витрати на правничу допомогу позивачеві.

Джерело: Zaxid.net

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень