Визначено вартість складання ЗНО: кому доведеться платити за тестування у 2022?

Ціни різняться в залежності від обраного предмета

Український центр оцінювання якості освіти визначив вартість платної послуги з проведення ЗНО для учасників, які мають бажання скласти тести з понад 5 предметів.

Вартість цієї послуги визначена відповідним наказом УЦОЯО, - повідомляє osvita.ua.

Зокрема, додаткове незалежне оцінювання з історії України, фізики, хімії, біології, географії коштуватиме 354 грн за один предмет.

Додаткове тестування з будь-якої іноземної мови буде понад удвічі дорожчим:

матиме вартість у розмірі 789 грн.

 

Замовити таку послугу учасники ЗНО зможуть з 4 до 14 березня після того, як зареєструються для участі у тестуванні з 5-ти предметів за кошти держбюджету.

Охочі скласти більше, ніж 5 предметів мають розмістити відповідне замовлення за допомогою спеціального сервісу через Інформаційну сторінку учасника ЗНО, створену на сайті УЦОЯО.

Оплата послуг буде здійснюватись у безготівковій формі із застосуванням електронного платіжного засобу через відповідні посилання з Інформаційної сторінки учасника або через термінали самообслуговування чи каси банківських установ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень