Рис не перетвориться у кашу: яку кулінарну хитрість треба зробити, щоб вийшов, як у ресторані

І не був розвареним

Рис ніколи не перетвориться на кашу, якщо трохи обсмажити його перед приготуванням. Розповідаємо, як приготувати найсмачніший розсипчастий рис.

Як правильно готувати рис

Наливаємо в глибоку сковороду столову ложку олії, рівномірно розподіляємо, добре розігріваємо.

На розпечену сковорідку висипаємо рівним шаром рис, обсмажуємо на невеликому вогні, постійно перемішуючи.

Через 5-7 хвилин додаємо сіль та спеції на смак, перемішуємо та заливаємо воду або бульйон.

Важливо суворо дотримуватися пропорцій. На одну частину рису дві частини води.

Варити рис потрібно не більше ніж 20 хвилин. Цього цілком достатньо для приготування будь-якого виду рису. 

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень