Революція в Костопільській міськраді: «скинули» секретаря й відкликали голову бюджетної комісії (ФОТО)

Для цього депутати скликали позачергову сесію

Про позачергову сесію Костопільської міської ради, яку ініціювали 19 депутатів (а всього у міськраді 34 депутати плюс міський голова), вони повідомили у соцмережах 17 серпня після того, як провели переговори з міським головою Костополя Євгенієм Денисюком.

Як видно на фото, у переговорах брав участь депутат Рівненської облради Руслан Потапчук, який нещодавно заявляв про підпал його автомобіля у Рівному.

Відповідне розпорядження з’явилося і на сайті міськради. У порядку денному – питання про висловлення недовіри та дострокове припинення повноважень секретаря Костопільської міськради Давида Дідуха («Європейська солідарність») та про відкликання з посади голови бюджетної комісії Олексія Кособуцького («Слуга народу»), а також про внесення змін до складу виконавчого комітету, йшлося про виведення з його складу кількох осіб та заміну їх іншими особами.

Уранці наступного дня під будівлею міськради та всередині було чи не все місцеве відділення поліції на чолі з його керівником Олександром Годуном, а ще більше, ніж поліції, тут було хлопців у спортивних костюмах та в захисних масках. Вони стояли перед входом, усередині будівлі на усіх поверхах, перед входом до сесійної зали та сиділи на депутатських місцях у самій залі.

На позачергову сесію прибули депутати від фракцій «За майбутнє», «Свобода», «Батьківщина» та «Народний Рух України» Костопільської міськради.

«Слуги народу», «Європейська солідарність», фракції Радикальної партії Олега Ляшка та «Сила і Честь» не брали участі у цьому сесійному засіданні. Після нетривалих перепалок між депутатами й хлопцями в спортивних костюмах присутні депутати проголосували за проведення сесії без присутності останніх, і ті вийшли за прозорі двері. Але не пішли геть, а вигукували патріотичні гасла, «Потапчук – злодій!», та співали гімн України.

Під цей «інтершум» засідання й відбулося. Відеотрансляцію сесії не вели, систему електронного голосування також не використовували, - голосували вручну, як колись, а голоси рахувала лічильна комісія. Гімн теж виконували самостійно.

Присутні депутати проголосували за усі питання порядку денного, сесію закрили і розійшлися. Давид  Дідух та Олексій Кособуцький присутні не були й участі у ній не брали.

Кримінальний райцентр: хто і за що тут палить будинки і машини?

Сто тисяч моральної компенсації – за вірусне відео бійки чиновника

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень