В Рівному депутату підпалили авто. Могли згоріти всі машини на стоянці (ФОТО)

Прямо посеред ночі

В Рівному вогнеборці не допустили знищення вогнем двох автомобілів.

5 серпня о 02:50 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі у місті Рівне по вулиці Андрія Мельника, - повідомляє головне управління ДСНС у Рівненській області

На місце прибуло два чергових відділення вогнеборців та чергова зміна оперативно-координаційного центру управління ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що горить передня частина автомобіля Audi Q5 є загроза поширення вогню на зовсім поряд припаркований інший автомобіль.

Пожежу швидко ліквідували. Жертв та постраждалих немає. На іншу машину вогонь не перекинувся завдяки оперативній роботі рятувальників. 

Відомо, що машина належить 39-річній рівнянці, а користується нею рідний брат — 50-річний житель обласного центру, депутат обласної ради.

Із місця події криміналісти вилучили пожежне сміття та змиви паливно-мастильних матеріалів. За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу розпочато досудове розслідування, - повідомляють правоохоронці

Поліцейські перевіряють різні версії скоєння злочину, зокрема й пов’язану із депутатською діяльністю потерпілого.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень