Репутаційний ризик – Левам, гроші та визнання – Тельцям: гороскоп на 1 червня

Також не варто з’ясовувати стосунки та висловлювати претензії

ОВНИ

У вас буде багато енергії і вам потрібно правильно нею розпорядитися. Зорі радять не розмінюватися на дрібниці, а взятися за серйозну справу.

ТЕЛЬЦІ

Зараз ви можете спробувати себе у новій ролі, тому не відмовляйтеся від пропозицій. Не виключено, що ця нова справа принесе вам гроші та визнання.

БЛИЗНЯТА

Ви можете припуститися серйозної помилки у роботі, тому ретельно усе перевіряйте. Також зверніть увагу на те, що зараз не буде випадкових зустрічей. Якщо в оточенні з'явиться нова людина, то вона точно зіграє у вашому житті важливу роль.

РАКИ

Хороший день для відмови від шкідливих звичок. Також не бійтеся сказати «ні» людям, які спонукатимуть вас робити те, що вам не до вподоби.

ЛЕВИ

Не погоджуйтеся на те, що не збираєтеся робити. Не ризикуйте своєю репутацією.

ДІВИ

Зараз не найкращий час для з'ясування стосунків з коханими. Ви будете реагувати на деякі обставини більш емоційно, ніж зазвичай, і можете в розпал конфлікту наговорити зайвого.

ТЕРЕЗИ

Вам краще нічого не змінювати й зайнятися звичними справами. Будь-які зміни цього дня можуть призвести до непередбачуваних наслідків.

СКОРПІОНИ

Не соромтеся висловлювати свою думку. Навіть ті ідеї, які на перший погляд можуть здатися нереальними, незабаром знайдуть підтримку.

СТРІЛЬЦІ

Ваші думки цього дня постійно повертатимуться до особистого життя. Ви будете чимось незадоволені, але не поспішайте розривати стосунки. Зараз ви будете схильними до перебільшень.

КОЗОРОГИ

Якщо у вас виникнуть претензії до колег або керівництва, не поспішайте озвучувати їх, щоб уникнути конфліктних ситуацій. Також вам потрібно прислухатися до свого організму та більше дбати про здоров’я.

ВОДОЛІЇ

Усю ділову інформацію перевіряйте особисто і нікому не вірте на слово. Корисними будуть нові знайомства. Можливо, зав’яжеться міцна дружба.

РИБИ

Будь-яку роботу вам потрібно виконувати не поспішаючи. Перш ніж звернутися за професійною порадою, добре подумайте чи достатньо ця людина компетентна.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень