Вдалий збіг обставин – Козорогам, самоїдство – Овнам: гороскоп на 29 травня

А хтось зможе заробити

ОВНИ

Справи йтимуть непогано, але ви однаково відчуватимете невдоволення собою. Припиніть чіплятися до себе й потіште себе за зроблене.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться знайти підхід до будь-якої людини. Ви зможете справити хороше враження та вирішити чимало своїх питань. З точки зору романтичних стосунків день теж дуже сприятливий - почуття стають сильнішими й ви вже по-справжньому розумієте кохану людину.

БЛИЗНЯТА

Саме час показати себе з кращого боку, продемонструвати оточуючим, що ви здатні практично на все. Ввечері можете отримати хороші новини, стосовно важливого для вас питання.

РАКИ

Не виключено, що ви знайдете несподіваний, але дуже ефективний спосіб заробити. Схильність до комерційної діяльності можуть виявити у себе навіть ті, хто раніше ніколи не займався нею.

ЛЕВИ

Цього дня можуть відбутися несподівані зміни на краще, причому серйозні. Найімовірніше ви відкриєте абсолютно нову сторінку свого життя.

ДІВИ

Зберігаючи спокій ви зможете успішно вирішити багато проблем. Буде нелегко знайти спільну мову з колегами, але вам вдасться владнати усі непорозуміння.

ТЕРЕЗИ

Можливі незначні розбіжності з близькими, але ви проявите неабияку витримку й доведете свою правоту, нікого не образивши.

СКОРПІОНИ

Ви будете дуже активними. У вас з’явиться безліч ідей, які дозволять будь-яку справу робити творчо та з запалом.

СТРІЛЬЦІ

Сміливо проявляйте ініціативу у ділових і особистих відносинах – вас підтримають. Зараз хороший момент, щоб об'єднати зусилля з тими, хто розділяє ваші погляди на життя.

КОЗОРОГИ

Все може йти не так, як ви задумали, однак перед вами відкриються нові можливості, якими потрібно зуміти скористатися. Можливі вдалі збіги.

ВОДОЛІЇ

День потішить спілкуванням зі старими знайомими або далекими родичами, яких ви давно не бачили. Вірогідні значні грошові надходження, але не поспішайте витрачати отримане.

РИБИ

Проявіть ініціативу, не лінуйтеся. Ви самі здивуєтеся тому, яких відмінних результатів можна досягти всього за кілька годин.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень