Рецепт тих самих оладок з кабачків: смачні та ніжні, ніхто не встоїть
Так просто! Варто приготувати, поки є кабачки
Це найпростіший – і найкращий рецепт оладок з кабачків.
Вони завжди виходять м’якими та дуже ніжними.
Нам знадобиться:
Один великий кабачок, 2 яйця, 3 стл. л. борошна, 1 ч. л. розпушувача.
До смаку: сіль, кріп, часник, чорний перець.
Покроковий рецепт приготування:
Кабачок очищаємо і натираємо на великій тертці. Перекладаємо в друшляк, солимо і перемішуємо.
Залишаємо на 5 хвилин, щоб кабачки виділили сік. Добре віджимаємо кабачки. В масу додаємо яйця, нарізану зелень кропу, часник та чорний мелений перець. Вмішуємо борошно і розпушувач.
Тісто для кабачкових оладок готове
На сковороду наливаємо олію, розігріваємо і за допомогою столової ложки викладаємо майбутні оладки.
Смажимо на середньому вогні до золотистого кольору. Оладки добре тримають форму і легко перевертаються.
Готові оладки викладаємо на паперовий рушник - щоб всоталась зайва олія.
Джерело: Школа Життя
Радіо Трек: НОВИНИ