«Радіо Трек» – 26: Кульчинська згадала деякі цікаві моменти

Happy B

Сьогодні Радіо Трек виповнюється 26 років. З цієї нагоди колектив приймає вітання, а Галина Кульчинська, як директор колективу, поширила в мережі характерний допис.

Подаємо без змін

Ще на самому початку в 1997 році ми вирішили, що все мовлення в нашому ефірі буде стовідсотково українською – хоча нас переконували, що саме для FM-радіо це не модно і безперспективно. Ми довели, що це не так.

В 2014, задовго до прийняття законів, ми повністю відмовились від пісень в нашому ефірі російською мовою - хоча нас переконували, що ми програємо конкуренцію мережевим станціям, які крутитимуть ці пісні. Ми довели, що ФМ – радіо може бути успішним без російськомовного контенту.

Ми збільшили щоденну кількість новин в ефірі до 24 випусків – хоча нам казали, що слухач не хоче стільки новин та й фізично це не можливо зробити. Ми довели, що немає нічого не можливого і люди прагнуть якісних новин.

26 років поспіль команда «Радіо Трек» працює 24/7 , щоб ви про все дізнавалися першими і отримували постійне натхнення, впевненість і позитив !

З твоїм Днем, «Радіо Трек»!

Пишаюсь кожним членом нашої професійної FM-команди!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень