Які дні народження не варто відзначати, аби не накликати проблеми

Навколо цих дат ходить багато легенд, але в деякі з них вірить більша кількість людей

Напевно, кожен з нас обожнює свій день народження. Це світле свято, коли весь світ буквально крутиться навколо нас. День веселощів, радості, щастя, подарунків і неймовірних сюрпризів, які гріють душу весь наступний рік. 

І якщо більшість дат можна сміливо святкувати, то деякі з них - ні. 

Які дні народження не можна відзначати - найнебезпечніші дати

Раніше ми розповідали, чому не варто відзначати 40-річчя. По-перше, багато хто асоціює цю дату з днем, коли душа покійного залишає землю, а хтось вірить у те, що саме в 40-й день народження ангел-хранитель залишає людину, бо вона вже може самостійно справлятися зі своїм життям.

Але це далеко не єдина дата, святкування якої може привернути неприємності:

  • 9 років. Здавалося б, кожна дитина в 9 років тільки й мріє, щоб її день народження скоріше настав. Але на жаль, це не найсприятливіша дата. Предки асоціювали цю цифру з поминками, тому вважається, що святкування дев'яти років не призведе ні до чого хорошого. 
  • 13 років. Багато хто вірить в забобони. 13 число - не виняток, особливо якщо воно випадає на п'ятницю. У народі вважають, що в цей день можуть відбуватися неприємні події. Тому відзначати з розмахом цей вік не рекомендується.
  • 33 роки. Якщо ви не знали, які дати не можна відзначати чоловікові, то запам'ятайте цифру 33. Предки вважали, якщо відзначати 33-річчя, то можна накликати ряд проблем, які зваляться на вас сніжною грудкою. Виплутатися з них буде дуже складно.
  • 53 роки. Езотерики переконані, що святкування 53-річчя для жінок може негативно позначитися на їхній життєвій силі. За їхніми словами, саме в цьому віці жінка починає «в'янути», а пишні урочистості тільки прискорюють цей процес.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень