П`яний військовий з Харківщини спричинив зіткнення двох автівок у Рівненській області

ДТП трапилася напередодні на автодорозі «Городище-Рівне-Староконстянтинів», поблизу села Три Копці Рівненського району

58-річний водій автомобіля «Ford Orion» з дружиною їхали з Рівного у напрямку Костополя, а неподалік села Три Копці рівнянин здійснив наїзд на пішохода, 50-річного військовослужбовця, жителя Харківської області, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги. Внаслідок цього водій автомобіля «Ford» виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем «Range Rover».

Як пояснив кермувальник «Ford Orion», він намагався уникнути наїзду, тому різко викрутив кермо вліво та виїхав на зустрічну смугу. Пішохід перебував у стані алкогольного сп’яніння, стверджують очевидці. Однак, остаточно рівень алкоголю в крові учасників ДТП встановлюватиме експертиза.

Внаслідок дорожньої пригоди військовослужбовця із множинними забоями тіла та переломом лівого стегна госпіталізували у Рівненський військовий шпиталь. Пасажирку «Ford Orion» із забоєм грудної клітки та травмою голови доставили до Рівненської ЦМЛ. ЇЇ чоловік звернувся у лікарню з переломом пальця руки.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрито кримінальне провадження, повідомляють правоохоронці.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень