Путін сказав «А»: але чи віддасть він наказ про виведення військ з України? (ФОТО)

США закликають: що каже експерт

Сказав «А», говори й «Б». У США закликали президента РФ Володимира Путіна визнати реальність після того, як він назвав війну в Україні «війною».

Путін вперше назвав війну в Україні «війною» і звинуватив у цьому Україну. Про це він заявив під час засідання російської Ради з розвитку громадянського суспільства та прав людини.

Своєю чергою Державний департамент США прокоментував слова російського президента і вчергове закликав його до закінчення війни проти України.

Про це пише AFP – передає Радіо Трек

«Від 24 лютого Сполучені Штати та решта світу знали, що «спеціальна військова операція» Путіна була неспровокованою та невиправданою війною проти України.

 

Нарешті, після 300 днів, Путін назвав війну тим, чим вона є.

 

Як наступний крок у визнанні реальності – ми закликаємо його закінчити цю війну, вивівши війська з України», – заявив представник Держдепу.

Російський загарбник у степах України

Що каже Яковенко

Російський диктатор, який розпочав криваву війну проти України, навряд чи добровільно забере окупаційні війська.

Таку думку висловив російський журналіст та соціолог Ігор Яковенко в ефірі «Еспресо», – пише ТСН.

«Я можу впевнено сказати, що Путін не віддасть наказ про виведення військ з території України, принаймні я не бачу такої можливості

 

Є досить неприємна для мене новина: російський публічний простір, російський телевізор, російська влада практично не відреагувала на звільнення Херсона.

 

Я думав, що це буде удар доволі потужний. Російський телевізор, російська влада цей удар витримали досить легко», – сказав Яковенко.

На його думку, зараз питання в тому, наскільки серйозним ударом стане звільнення тимчасово окупованого українського Криму.

Яковенко зауважив, що незаконно захоплений росіянами півострів має велике значення для Москви.

«Я думаю, що цей удар путінський режим усе ж таки не зможе витримати так легко, бо ж Крим – це абсолютно знакове явище й так легко проковтнути звільнення Криму, як проковтнули звільнення Херсона, певно, режим не зможе», – додав він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень