Білоруська армія може піти проти Путіна та Лукашенка, - генерал Маломуж

Екскерівник української розвідки зробив заяву

Голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж вважає, що самопроголошений президент Лукашенко буде відмовляти Путіна від наступу на Україну з території Білорусі, бо інакше його ж військові можуть виступити проти нього. Та проти військ РФ.

Таку думку він висловив в ефірі телеканалу «Еспресо»

«Лукашенко не готовий вступити у війну проти України. Оскільки це означатиме кінець для його режиму і це означатиме удар з тилу для російської армії.

 

Тому, я вважаю, що Лукашенко буде переконувати Путіна в тому, щоб не повторювати наступ на територію України з Білорусі», - пояснив Маломуж.

Генерал наголосив, що білоруси не хочуть воювати проти України.

«Білоруси та армія Білорусі можуть піти проти Лукашенка. Вони не хочуть воювати проти України.

 

Не тому що вони люблять українців, а, тому що дуже хвилюються за власне життя. Україна вже готова до можливого повторення наступу з території Білорусі.

 

Тому Лукашенко буде переконувати Путіна в тому, що українці можуть завдати контрудару і білоруська армія може розвернутись проти росіян», - додав він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень