Розкрито ім'я «великого стратега». Стало відомо, хто переконував путіна у слабкості України та Заходу

Перед війною він часто спілкувався з російським диктатором

Одним з найвпливовіших прихильників рішення президента рф владіміра путіна напасти на Україну став 71-річний російський мільярдер Юрій Ковальчук.

Саме він розвивав думку про те, що така війна може показати Заходу силу росії. Перед початком повномасштабного вторгнення він часто зустрічався з путіним, розмовляв з них телефоном та по відеозв'язку.

Юрій Ковальчук не тільки бізнесмен, а й один з найбільших медіамагнатів. Він має телеканали, газети, соцмережі, які публікують прокремлівську пропаганду. Телеканали висвітлювали часткову мобілізацію, а також розповідали про українську «брудну бомбу» і передбачали розвал США.

Відомо, що коли в березні 2020 року почалася пандемія коронавірусу, то він був готовий сидіти на карантині, тільки щоб зустрічатися з путіним. Вони годинами обговорювали нестримний конфлікт із Заходом й історію росії.

Саме в ході цих бесід Ковальчук висловлював ідеї про те, що Захід слабкий і прийшов час продемонструвати військову міць росії, вторгнувшись в Україну.

Джерело: Патріоти України з посиланням на Wall Street Journal

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень