У Байдена дали відповідь, чому путін вдався до масованих ракетних атак по Україні

США дещо пояснили російському диктатору

Дехто вважає, що Путін лише вдає з себе "безтямного"

На думку заступниці держсекретаря США Вікторії Нуланд, глава кремля владімір путін вдався до масованих ракетних ударів по Україні через жорсткі попередження з боку західних партнерів.

Вона наголосила, що лише спільна жорстка реакція Заходу та США на погрози путіна завдати ядерного удару змусила його відступити та перейти до менш неприйнятної тактики – масовано обстрілювати Україну. 

На фото  Вікторія Нуланд
На фото Вікторія Нуланд

Ви бачили, що не тільки США, а й інші члени G7 виходили на кремль із сигналами про те, що абсолютно неприйнятно і безвідповідально розкидуватися цими натяками на застосування ядерної зброї.

 

Росія вже зробила себе ізгоєм, але ми пояснили, що застосування ядерної зброї матиме відповідь та наслідки незрівнянного рівня.

 

Наша відповідь була об’єднаною, і після того росія перейшла до принципово іншої зброї, розпочавши атаки на енергетичну інфраструктуру, – сказала заступниця держсекретаря США.

Вікторія Нуланд також зазначила, що нині ядерна загроза не входить у плани росії. Однак Захід повинен пильно стежити за будь-якими ймовірними загрозами з боку рф.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень