«Путін погано одягався, останнє слово було за ним», – сімейні деталі з біографії президента-агресора (ФОТО)

Чи соромно дітям за свого батька – невідомо

З 24 лютого увага всього світу прикута до України. Аналітики намагаються дослідити життя путіна, щоб зрозуміти, як з ним боротися. Очільник Кремля ненавидить говорити про своє особисте життя, втім дещо з біографії виплило завдяки інтерв'ю з членами його сім'ї.

Британське видання Express опублікувало кілька маловідомих фактів з життя російського диктатора. Його дружина Людмила розповіла, що у 80-х путін був зовсім непримітним і бідно одягненим. За роки подружнього життя дружина агресора часто плакала, двох доньок їй доводилося виховувати майже самій.

путін у 1983 році одружився із стюардесою Людмилою, а у 2014 – розлучився. У 2000-му році Володимир Володимирович став виконуючим обов'язків президента РФ після Бориса Єльцина. З того часу він майже не приділяв час родині і займався виключно політикою. За словами Людмили Путіної, «доньки бачили тата частіше по телевізору».

- Коли я народжувала Машу, чоловік був у відрядженні. Повернувшись, путін назвав доньку Марією, хоча я хотіла Наталю. Я розплакалася.

 

Молодша донька Катерина впала в істерику, коли дізналася, що Путін став президентом, – поділилася Людмила Путіна.

Після 2014 року особисте життя путіна було майже державною таємницею. У ЗМІ почали ширитися чутки про роман президента РФ з гімнасткою Аліною Кабаєвою. Попередньо відомо, що з Кабаєвою у нього троє дітей і ще є одна позашлюбна донька. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень