Вперше у Рівному прийняли партнерські пологи у громадян Китаю: вони – переселенці

Тут вони отримали необхідну медичну допомогу

За 20 днів війни у Рівненському обласному перинатальному центрі народилося 116 малюків. На облік активно приймають вагітних переселенок, зокрема, вже було понад 60 звернень від мешканок Київщини, Харківщини, Чернігівщини та інших областей.

Також рівненські медики вже прийняли 6 пологів у вимушено переміщених жінок. Вперше у Рівненському перинатальному відбулися партнерські пологи у подружньої пари з Китаю.

 

Вони мали посвідку на проживання в Україні і втекли від бомбардування у Рівне, зауважила очільниця пологового Вікторія Єнікеєва.

На період повітряної тривоги усіх пацієнтів переводять у підвал, де облаштували всі умови для вагітних, недоношених новонароджених і для пологів. Наразі заклад працює в особливому режимі, там надають лише ургентну медичну допомогу. Проблем з медичним забезпеченням немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень