Путін може скерувати наступ на Рівненщину, Волинь та Київ із Білорусі, - Арестович та експерти (ВІДЕО)

Наступу російських військ може передувати ядерний удар: «Це буде кінець Білорусі» (с)

На думку одразу цілої низки експертів очільник Кремля цілком може скерувати напрямок свого наступального удару саме на Київ-Житомир та Захід України – з боку Білорусі.

Чи не першим цю думку висловив військовий експерт Михайло Смусь в ефірі UKRLIFE.TV

На його думку, можливості наступу для російських військ на інших напрямках – закриті й суто механічне збільшення військ за рахунок відмобілізованих необстріляних та нічому не навчених резервістів ситуацію там не змінять.

 

З іншого боку, наступ із білорусі, особливо у випадку підключення до нього ще й військ самої Білорусі, теоретично може мати певний військовий смисл, але – чисто теоретично, - вважає експерт, який упевнений, що такий наступ чекає поразка.

При цьому Олексій Арестович йде далі й запевняє, що путін просто марить новим наступом на Київ. Радник ОП не виключає при цьому, що такому наступу з боку Білорусі може передувати навіть «тактичний ядерний удар» по позиціях українських військ.

Арестович в ефірі «Фейгін Live» окремо звернувся до білорусів та Лукашенка не робити нічого подібного та не давати пітіну здійснити таку авантюру, бо все це матиме надзвичайно серйозні та важкі наслідки для самої Білорусі.

«Нам доведеться тоді її… звільнити».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень