Лукашенко злякався і заявив, що Україна формує силові підрозділи для повалення влади у білорусі

Диктатор боїться відплати за співучасть у війні проти України

Невизнаний президент олександр лукашенко знову придумав чергову маячню. Цього разу він заявив, що в Україні формуються силові підрозділи для повалення тоталітарної влади у білорусі. На думку диктатора таким чином Україна хоче повернути на територію республіки радянський союз.

Про це він сказав у промові, присвяченій Дню народної єдності Білорусі, який святкують щорічно 17 вересня. Відео із виступу лукашенка публікує провладне білоруське видання «Белта», повідомляє ТСН.

— В Україні знайшли зручне місце. Сьогодні формуються силові підрозділи для повалення влади у Білорусі і поверненню нас щонайменше до 1939 року, - сказав лукашенко.

На відео помітно, що говорячи цю маячню, псевдопрезидент сприймає це за дійсність і дуже боїться. Тон голосу міняється, стає голоснішим, але це не приховує його страху.

Нагадаємо, військові навчання у білорусі знову продовжили як мінімум до 24 вересня.

Також минулої середи, 14 вересня, армія білорусі закінчила чергові командно-штабні навчання, метою яких було «відпрацювання оборони з переходом у контрнаступ і звільнення територій, тимчасово захоплених ворогом».

Тобто лукашенко дуже боїться помсти за співучасть у військовій агресії проти України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень