Психолог розсекретила «ще ті» фантазії, про які мріє кожен

Головні сексуальні фантазії чоловіків і жінок

Про секс фантазує більшість дорослих людей, при цьому багато хто соромиться своїх фантазій. Про найпоширеніші сексуальні фантазії чоловіків і жінок розповіла Альона Щербань, сімейний психолог, сексолог.

За словами сексолога, найчастіше  фантазують про:

  • груповий секс,
  • грубий секс з елементами домінування,
  • вуаєристські або ексгібіціоністські практики,
  • секс в публічних (або просто несподіваних) місцях,
  • романтичний секс,
  • секс в незвичному гендері, ролі або ситуації.

Топ-9 чоловічих фантазій

Нічого не контролювати

Багато чоловіків відчувають таку високу відповідальність за вдалий статевий акт, що зовсім забувають про те, як самим отримати задоволення. Саме тому одна з популярних фантазій - віддати весь контроль за процесом жінці, а самим розслабитися і отримувати задоволення.

Секс з незнайомкою

Близько 70% опитаних чоловіків буквально сплять і бачать, як би переспати з красивою незнайомою жінкою, щоб секс був відмінним та ніяких зобов'язань.

Участь у груповому сексі

Мова йде про те, щоб в статевому акті брали участь лише жінки.  Кількість партнерок, з якими можна переспати - число тут не обмежене: чим більше дівчат, тим краще.

Зробити кунілінгус

Згідно з результатами опитувань, близько 80% чоловіків мріють зробити своїй дівчині кунілінгус - однак не всі жінки погоджуються на це.

Побачити лесбійський секс у житті

На переконання частини чоловіків, будь-яка жінка готова зайнятися одностатевим сексом за певних обставин. Головне тут для хлопця - зловити момент і підгледіти за процесом.

Секс в туалеті

... Або в лікарні, або прямо в кабінеті офісу. Загалом, чоловіки мріють про статевий акт в якомусь новому місці.

Зайнятися сексом зі знайомою жінкою (не з дружиною)

Чоловіки частенько хочуть переспати з кимось, крім свого постійного партнера. Героїня може бути ким завгодно - сусідкою, прибиральницею, колегою по роботі.

Мінет

Судячи з усього, сексуальне життя багатьох людей вельми цнотливе і старомодне, так що значне число чоловіків мріють про хороший мінет - його буде достатньо для задоволення їх бажань.

Секс в публічному місці

Крім того, що чоловіки мріють зайнятися сексом в незвичайному місці, вони не проти, якщо сам процес буде пов'язаний з деякою небезпекою. Думка про те, що посеред статевого акту в якомусь публічному місці з'являться незнайомі люди, збуджує чоловіків.

Топ-9 жіночих фантазій

Домінувати в сексі

Фантазії чоловіків і жінок часто сходяться - їм варто було більше говорити один з одним, щоб дізнатися про це. Так, чоловіки мріють про те, щоб спробувати нічого не контролювати в сексі, а жінки, навпаки, були б раді взяти на себе роль домінатора.

У ліжку із зіркою

Понад 52 % жінок були б раді переспати з якою-небудь привабливою зіркою - збуджує тут не тільки краса, а і флер слави, який оточує партнера.

Невипадково історія про містера Грея з «50 відтінків сірого» користувалася такою шаленою популярністю - жінки нерідко уявляють, як захоплюються іграми зі зв'язуваннями та іншими BDSM-практиками.

Участь в оргії

Цікаво, але на відміну від чоловічих, в жіночих фантазіях про груповий секс присутні не тільки представники іншої статі, але і дівчата. Жінки, судячи з усього, частіше відкриті до експериментів.

Секс з незнайомцем

А ось тут фантазії чоловіків і жінок повністю сходяться - жінки теж мріють про те, щоб зайнятися випадковим сексом з таємничим незнайомим красенем.

Використання секс-гаджетів

Близько 70% жінок були б раді, якби їх партнер зважився використовувати секс-іграшки на свій розсуд, і довірити йому, наприклад, управління вібратором.

Зайнятися оральним сексом

Ця фантазія стосується як мінета, так і кунілінгуса. В цьому фантазії жінок схожі з чоловічими.

Зайнятися любов'ю в романтичному місці

Так, це правда: незвичайне, але красиве місце збуджує більшість жінок. Секс на схилі гори, в спальні, повній троянд і свічок, в пахучій ванній кімнаті.

Учитель по любові

Цікава фантазія: жінки були б не проти зайнятися сексом з досвідченим «вчителем по любові», який зміг би з вершин своєї мудрості пояснити, як і що потрібно робити - немов статевий акт відбувається вперше..

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень